• (224) 256-9900

Hata
  • JUser: :_load: Kullanıcı bu id ile yüklenemedi: 42

OfficeServ 7200

OfficeServ 7200


Yeni nesil IP platformu OfficeServ 7200, orta ölçekli işletmeler için kablolu ve kablosuz iletişim sağlar. İşletmeler OfficeServ 7200 ile kolay kurulabilen karma telefon uygulamaları, güvenli bilgi alışverişi, erişim kuralları ile yönetilen yüksek performanslı bir sisteme sahip olurlar. OfficeServ 7200 içerdiği geniş kapsamlı fonksiyonlar ile işletmeniz için ekonomik  ve tam kapsamlı bir çözümdür.

GELECEK İÇİN HAZIR
OfficeServ 7200 geleceğe yönelik ve mevcut sistemler için en uygun çözümdür. Hem eski dijital ve analog telefon sistemleri ile hem de yeni VOIP, IP temelli veri alışverişi ve WLAN üzerinden kablosuz iletişim sağlar.

AĞ KULLANIM KURALLARI  VE QOS
OfficeServ 7200 tümleşik ses ve veri iletişimi için tasarlanmıştır. Sistem teknisyenleri isteğe bağlı olarak daha limitli olan kaynakları, örneğin WAN linklerini belirli kullanıcılara yada uygulamalara öncelik verecek şekilde ayarlayabilirler.

FİREWALL VE İZİNSİZ KULLANIMA KARŞI UYARI
İletişiminizin güvenliği en önemli faktörlerden biridir. OfficeServ 7200 modülleri Firewall, VPN, ve IDS entegrasyonu ve dışardan sızmalara karşı etkin koruma sağlar. OfficeServ 7200 işletmenize zarar verebilecek durumlara karşı korumalıdırr. Yapılan çağrılar hakkındaki istatistikleri ve şüpheli durumları hemen farketmenizi sağlar. OfficeServ 7200 entegre web sunucusu ile web sitenizi  ve veritabanınızı güvenli bir şekilde internetten sunabilmenizi sağlar.

IP TABANLI SUNUCU 
OfficeServ 7200 IP tabanlı bir sunucudur ve email sistemleri, SIP sunucuları ve VOIP UMS tümleşik sistemler ile entegre çalışabilir.

YÜKSEL KALİTELİ IP İLETİŞİMİ
OfficeServ 7200,  Layer2 QoS: Priority Processing (802.1p), VLAN (802.1q) - Layer3 QoS: Class Based Queuing (CBQ), RTP Priority Queuing veya istenildiği takdirde WAN yönetim araçları ile ses ve veri görüşmelerine öncelik verilmesini ve gruplanmasını sağlayarak görüşmelerinin kalitesini korur.

WAN/LAN ÖZELLİKLERİ
OfficeServ 7200 üzerindeki WAN ve LAN arayüzleri ile 10/100 base-T eternet üzerinden ek bir donanıma ihtiyaç olmadan veri alışverişinde bulunabilir.

MOBİL AVE WLN
Mobil ve evden çalışma alternatifleri en yetkin kişilerle çalışabilmeniz için cezbedici bir özelliktir. OfficeServ WLAN ofisinizin sınırlarını kaldırır, gereksiz kablolama derdinden kurtarır ve kalitesi belgelenmiş bir kablosuz iletişim ortamı sunar.

IP UMS
Samsung OfficeServ IP UMS destekler. IP Phone, e-mail, sesli mesaj ve FAX özelliklerine ve iletişim cihazlarınıza web üzerinden istediğiniz yerden ulaşabilirsiniz.

Okunma 2272 defa