• (224) 256-9900

Hata
  • JUser: :_load: Kullanıcı bu id ile yüklenemedi: 42

OfficeServ 7400

OfficeServ 7400


OfficeServ 7400 yüksek kaliteli ses, bilgi ve kablosuz iletişim için tasarlanmış bir platformdur. OfficeServ 7400 tam kapsamlı tümleşik bir IP ağı sağlar ve artan ihtiyaçlara cevap verebilmek için genişleyebilir. İşletmeler OfficeServ 7400 ile kolay kurulum, karma telefon uygulamaları, güvenli bilgi alışveriş altyapısı, erişim kuralları ile yönetilen yüksek performanslı bir sisteme sahip olurlar. OficeServ 7400 içerdiği geniş kapsamlı fonksiyonlar ile işletmeniz için uygun bütçeli ve tam kapsamlı bir çözümdür. 

GELECEK İÇİN HAZIR
OfficeServ 7400 geleceğe yönelik ve mevcut sistemler için en uygun çözümdür çünkü hem var olan geleneksel telefon sistemlerini hem de VOIP, IP temelli veri alışverişi ve WLAN üzerinden kablosuz iletişim sağlar.

YATIRIMINIZI KORUYUN
Samsung modüler yapısı sayesinde tek bir sistem ile başlayabilir, ihtiyacınız oldukça sisteminizi ek modüller ile geliştirebilirsiniz.

İŞLETME MALİYETİNİ DÜŞÜRÜN 
Ofisinizden ayrılmadan diğer branş ofislerinizi idare edebilir, merkezi telefon harcama raporları oluşturabilir, departman bazında raporlar alabilir ve güvenlik uyarıları kurabilirsiniz.

GELİŞMİŞ VERİ ALIŞVERİŞİ
Servis kalitesi yüksek potansiyelli iletişimi olan işletmeler için en önemli faktörlerden biridir. OfficeServ 7400 gelişmiş iletişim fonksyonları ile ses, IP ve veri alışverişinde Gigabit eternet ve Layer 2/3 LAN switching teknolojisini kullanır.

GÜVENLİK MOBİL VE WLAN 
İletişiminizin güvenliği en önemli faktörlerden biridir. OfficeServ 7400 modülleri Firewall, VPN, ve IDS entegrasyonu ve dışardan sızmalara karşı etkin koruma sağlar. Mobil ve evden çalışma alternatifleri en yetkin kişilerle çalışabilmeniz için cezbedici bir özelliktir. OfficeServ WLAN ofisinizin sınırlarını kaldırır, gereksiz kablolama zorluğundan kurtarır ve kalitesi belgelenmiş bir kablosuz iletişim ortamı sunar.

UYGULAMALAR
OfficeServ 7400 işletmelere kolaylık sağlayacak çeşitli uygulamalar ile genişletilebilir. OfficeServ uygulamaları çağrı yönetimi ve denetlemenizi kolaylaştırıcak ürünlerden oluşur.

IP UMS
Samsung OfficeServ IP UMS destekler. IP Phone, e-mail, sesli mesaj ve FAX özelliklerine ve iletişim cihazlarınıza web üzerinden istediğiniz yerden ulaşabilirsiniz.

Okunma 2038 defa

Bu kategoriden diğerleri: « OfficeServ 7200